Wie zijn wij

Wie_zijn_wij_header1

De Rolf groep heeft als ICT-dienstverlener uitgebreide kennis en expertise in huis op het gebied van de audiovisuele inrichting van vergaderzalen, (klas)lokalen, ontvangstruimtes, multimedialokalen en trainingsruimtes. Op de website Touchscreensenmeer.nl presenteren wij aan u onze totaaloplossingen voor digitale presentatiemiddelen, zoals touchscreens, digiborden, beamers, narrowcasting en bijbehorende accessoires, van scherpgeprijsde kwaliteitsmerken. 

Iedere branche is anders en vraagt om een eigen aanpak. De behoeften op het gebied van audiovisuele oplossingen verschillen dan ook. Vanuit onze ervaring kennen wij de branchespecifieke vraagstukken. Laat u inspireren door onze unieke oplossingen voor: de zakelijke en publieke sector, het voortgezet en hoger onderwijs en het primair onderwijs. En met ons team van specialisten bent u altijd verzekerd van een deskundig advies over de oplossing die het beste aansluit bij uw situatie, passend bij uw budget.

Branches_zakelijk_smallBranches_hoger_smallBranches_primair_small

 

 

 

 

 

De installatie op locatie kunt u zorgeloos toevertrouwen aan ons team van deskundige monteurs. Onze technici leveren alles turn-key op en verzorgen het periodieke onderhoud aan de apparatuur. Ook kunnen wij u adviseren bij het (onderwijskundig) gebruik van digitale presentatiemiddelen en bieden wij trainingen voor zowel startende als ervaren gebruikers van digitale presentatiemiddelen.

De website Touchscreensenmeer.nl is een initiatief van de Rolf groep. De Rolf groep is producent en leverancier van een breed assortiment ontwikkelingsmaterialen, ICT-producten en -diensten, onderwijsleermiddelen en meubilair voor het basisonderwijs en de kinderopvang. De Rolf groep verbindt daarbij onderwijsleermiddelen met ICT-toepassingen, geeft advies op het gebied van media, hardware en ICT-management en fungeert als werkplek- en netwerkbeheerder.