Thomas Cook

Thomas cookOp het hoofdkantoor van Thomas Cook Nederland B.V. vinden dagelijks, in verschillende ruimtes, veel meetings plaats. Deze meetings lopen uiteen van een financieel overleg en videoconferencing tot aan brainstormsessies. Thomas Cook Nederland zocht naar een flexibele presentatieoplossing voor hun vergaderruimtes, die goed scoort op de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikstoepassing.

Na het vergelijken van de verschillende opties, werd al snel duidelijk dat een mobiele 70″ oplossing van SMARTboard optimaal aansluit op de wensen en eisen van Thomas Cook Nederland. Vooral de eenvoud van het maken van aantekeningen op het scherm en het werken met Office programma’s, waren van doorslaggevend belang om voor een SMARTboard oplossing te kiezen. Een ander belangrijk voordeel is dat het bord eenvoudig tussen de diverse vergaderruimtes (op verschillende verdiepingen) verplaatst kan worden doordat het op een mobiel onderstel staat.

Na de levering op locatie hebben wij ook een training mogen verzorgen voor alle gebruikers van het SMARTboard binnen Thomas Cook Nederland.

Bezoek de website Thomas Cook Nederland B.V. >>

fotostudio7_MG_5794 

 

 

 

 

 

Ga terug