ROC van Amsterdam

roc_logoHet Joke Smit College, onderdeel van ROC van Amsterdam, is al vele jaren een zeer gewaardeerde klant van ons. Inmiddels hebben wij al vele uiteenlopende audiovisuele oplossingen voor hen mogen verzorgen. In 2013 werd het pand van het Joke Smit College gerenoveerd en kregen wij de vraag om de aanwezige audiovisuele apparatuur te verhuizen naar de tijdelijke locatie. Hierbij ging het om projectieoplossingen in de klaslokalen, die inmiddels ook aan vervanging toe waren. Daarnaast hebben we met het ROC gesproken over nieuw aan te schaffen presentatieoplossingen om na de renovatie in gebruik te nemen. Om een goede keuze te kunnen maken, hebben wij een drietal proefopstellingen geplaatst in de tijdelijke locatie:

  • 5- vlaks Digibord oplossing  (SMARTboard) met Epson Ultra Short Throw beamer
  • 5 -vlaks Projectiebord oplossing met Epson interactieve beamer
  • CTOUCH touchscreen oplossing

Voor een juiste beoordeling is het van essentieel belang dat de docenten bekend zijn met de functionaliteiten van alle oplossingen. Hiervoor hebben wij een training op locatie verzorgd, zodat docenten konden werken met de verschillende opstellingen. Vervolgens vond er na de training een evaluatie plaats. Uiteindelijk heeft het ROC van Amsterdam Joke Smit College de keuze gemaakt voor de CTOUCH touchscreen oplossing vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en de hoge lichtopbrengst.

Vervolgens zijn er door onze deskundige monteurs 20 nieuwe CTOUCH touchscreens van 70″ geïnstalleerd. De schermen hangen vast aan de wand en voor de bekabeling is een fraaie aansluiting op de muur gemaakt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze oplossing, hebben wij een didactische training verzorgd voor de gebruikers van de touchscreens.

Bezoek de website van ROC van Amsterdam >>

ROC_Amsterdam_combibeeld 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug