De Bataaf

De Bataaf in Winterswijk opende op 13 februari 2015 de deuren van haar nieuwe schoolgebouw.
chr_basisschool_de_bataaf_logoNa een uitgebreide selectieprocedure, ontvingen wij de opdracht van de Bataaf voor het verzorgen van de digitale presentatiemiddelen in het schoolgebouw.

Na een zorgvuldige inventarisatie en het bespreken van de wensen, is er voor de vier klaslokalen in de bovenbouw gekozen voor een 70″ CTOUCH touchscreen, dat dankzij een speciale beugel in hoogte verstelbaar is. Achter het scherm is op een fraaie manier een Dell mini PC geplaatst, zodat er geen kabels over of door de muur gaan. Daarnaast is in het kleuterlokaal een 55″ CTOUCH geplaatst; een zogenaamd kleuterbord. Dit bord is mobiel en in hoogte verstelbaar, zodat de kleuters hier goed op kunnen werken, maar dat ook de juf of meester het bord goed kan gebruiken. De keuze is gevallen op een mobiel scherm, zodat deze in beide kleuterklassen ingezet kan worden.

Oudercommunicatie is voor de Bataaf een belangrijk onderwerp. Onze narrowcasting oplossing, speciaal voor het primair onderwijs, levert hieraan een essentiële bijdrage. Voor de Bataaf hebben wij een narrowcasting oplossing verzorgd met een informatiescherm in de entreehal. De informatie op het scherm kan de school eenvoudig zelf aanpassen door in te loggen in de online narrowcasting software.

Bataaf 2

 

 

 

 

 

 

Ga terug