Sony en TDM Narrowcasting

Sony en TDM Narrowcasting
Digital signage,  oftewel narrowcasting, is het aanbieden van informatie gericht op een bepaalde doelgroep, op een bepaalde locatie en op een bepaald tijdstip. Dit gebeurt via digitale schermen, al dan niet interactief, op afstand en met relevante content.

Met TDM Digital Signage software is het mogelijk om in een handomdraai content klaar te zetten voor een complete omgeving. Vanuit één beheersysteem kunt u centraal en decentraal content plaatsen op een enkel of zelfs een cluster van schermen. Het systeem is onder andere geschikt voor het tonen van RSS feeds zoals nieuws, weer, verkeer en Social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn. Ook de gebruikelijke media zoals afbeeldingen, videobestanden, Youtube en Vimeo zijn eenvoudig in te geven in de gebruiksvriendelijke content designer van TDM Digital Signage Software.
 
Ook als u al beschikt over schermen biedt TDM Digital Signage software u uitstekende mogelijkheden. U kunt dan namelijk upgrade (player-version) aanschaffen.

Sony en TDM Signage software
Zeg vaarwel tegen dure hardware en ingewikkelde mediaplayers. BRAVIA Professional displays ondersteunen het tonen van HTML5 content, op een makkelijke manier, waarvoor u geen expert hoeft te zijn. Op deze manier kunt u fantastisch uitziende presentaties maken voor uw leerlingen of ouders: snel, efficiënt en goedkoop.

Sony en TDM NarrowcastingToon uw content via BRAVIA displays
Narrowcasting (digital signage) hoeft niet moeilijk te zijn. De professionele displays van Sony hebben een ingebouwde HTML5, waarmee u gemakkelijk gevarieerde en kleurrijke presentaties maakt die de aandacht trekken en uw boodschap overbrengen. Om deze functies te gebruiken is een externe player dus niet nodig.

BRAVIA displays zijn het ultieme instrument om te communiceren met uw leerlingen en ouders. Elk scherm kan direct content tonen voorzien van verschillende media, wat maakt dat u de flexibiliteit heeft om spectaculaire dynamische content te maken, snel en gemakkelijk.

Mix eenvoudig tekst, afbeeldingen of video’s met live content, rechtstreeks vanaf het web, zoals up-to-date nieuwsberichten, weerberichten, verkeersinformatie of social media feeds.

Dit alles verplicht u niet tot de aanschaf van losse computers of mediaspelers voor ieder scherm met de bijbehorende installatiekosten. Verbind de BRAVIA display met uw netwerk en toon content vanuit de cloud of vanaf uw eigen server.

Snel en eenvoudig content creëren
Deze Sony-oplossing biedt u de mogelijkheid om via de gebruiksvriendelijke en gemakkelijke software aansprekende, multimediale presentaties voor verschillende schermen te bouwen, die de aandacht van uw klant zeker zullen trekken. Deze software, die voor iedereen te begrijpen en te gebruiken is, laat u maximaal profiteren van de voordelen van signage via HTML5; u heeft geen enkele ervaring of voorkennis nodig om aan de slag te gaan.

Gebruik afbeeldingen, tekst, video- of audio-bestanden om oogstrelende presentaties te bouwen, in slechts een aantal klikken. Verrijk uw presentatie door up-to-date externe data van andere websites te gebruiken (RSS, XML, feeds, social media) of door films vanaf Youtube te streamen. Met BRAVIA professional displays en de software van Signage-specialist TDM zult u zeker een blijvende impressie achterlaten.

Een aantal voordelen van TDM op een rijtje;

  • Makkelijk te gebruiken – Begin zonder enige kennis of ervaring
  • Onafhankelijk – Op elke device te maken of het nu pc, mac of tablet is
  • Alle typen media – Gebruik een breed scala aan media en bestandstypen
  • Gecentraliseerde en gedecentraliseerde werking – Bedien de schermen vanaf een gecentraliseerde of gedecentraliseerde locatie
  • Snel aan de slag met standaard templates – Grote keuze aan standaard templates
  • Maak gemakkelijk eigen templates – Ontwerp je eigen persoonlijke templates
  • Op afstand te bedienen – plan bijvoorbeeld automatische uitschakeling om energie te besparen
  • Geïntegreerd monitoringsysteem – Controleer de status van alle displays
  • Hosten in de Cloud – Alle bestanden en informatie veilig opslaan in de cloud

Meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op!

Ga terug