Ontdek onze nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website Touchscreensenmeer.nl, een initiatief van de Rolf groep. Hier presenteren wij aan u ons brede aanbod aan totaaloplossingen voor de audiovisuele inrichting van vergaderzalen, klaslokalen, ontvangstruimtes, multimedialokalen en trainingsruimtes. Wij weten welke vraagstukken er spelen in specifieke branches. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden voor: de zakelijke en publieke sector, het voortgezet en hoger onderwijs en het primair onderwijs.

De specialist in digitale interactie
Neem  de tijd om op onze website alle producten, diensten en oplossingen te bekijken. U ontdekt waarschijnlijk snel dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom denken onze specialisten graag met u mee. Zij geven u advies over de oplossing die het beste past in uw specifieke situatie. En wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!

Profiteer van de introductieaanbieding!
Banner3_aanbiedingCTOUCH2
Speciaal vanwege de lancering van onze nieuwe website, hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u samengesteld! Een 84 inch touchscreen van het kwaliteitsmerk CTOUCH, nú vanaf € 6.250,- excl. btw. Dit model is verkrijgbaar in twee varianten. Wij bieden u altijd totaaloplossingen inclusief bekabeling, montage en installatie door onze deskundige monteurs. Meer weten of een offerte-aanvraag? Bekijk hier de aanbieding of neem contact op met één van onze specialisten.

Ga terug