Nieuwe touchscreens: CTOUCH Laser air modellen

Laser_Air_Perspectief-hero-Education_smallCTOUCH breidt zijn assortiment uit met de Laser air modellen. Deze nieuwe displays zijn uitgerust met hoge specificaties en hebben toch een zeer competitieve prijs. Deze touchscreens hebben standaard Android OS on board, ingebouwde Wi-Fi router, extra krachtig geluid en daarnaast is er een optionele Easy air PC module beschikbaar. Alle modellen worden standaard geleverd met 7 jaar garantie.

De interactieve displays stellen gebruikers in staat hun eigen leerproces te leiden en betrokkenheid, participatie en creativiteit in de klas of vergaderruimte te vergroten. De multi-touch schermen zijn ontworpen om groepswerk, interactieve activiteiten en besluitvormingstrajecten, evenals vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en kritisch denken te ondersteunen.

CTOUCH Laser air
De nieuwe reeks is beschikbaar in 55”, 65” en 70” formaat en wordt gepositioneerd als “entry level” display; ideaal voor klaslokalen of vergaderruimtes. Dankzij het ingebouwde Android OS zijn de touchscreens niet alleen geschikt voor educatieve doeleinden. Door de opkomst van Business Apps, zijn ze ook uitermate geschikt voor multidisciplinaire ruimtes.

7 jaar garantie – uniek in de markt
De CTOUCH Laser air displays worden standaard met 7 jaar garantie geleverd. Hierdoor wordt de investering naar de toekomst zeker gesteld.

Easy air PC – in te bouwen in het scherm
Door de combinatie van een display samen met de Easy air pc module, is er geen externe pc meer nodig. Extra bekabeling, montage of voeding is niet meer van toepassing. De installatie bespaart u nu zeeën van tijd! Schuif de pc module simpelweg in het touchscreen en zet vervolgens de display aan. Deze oplossing is een verborgen integratie, terwijl de externe outputs en de netwerkpoorten nog wel binnen handbereik zijn, zonder zichtbare bedrading. Alle Easy air pc modules zijn uitgerust en voorzien van de nieuwe Intel Core processors. U kunt kiezen uit een i3, i5 of zelfs een i7 processor, waarbij de nieuwste Windows 10 Pro op alle modules is geïnstalleerd.

Added value software – gratis digibord software
De CTOUCH laser air touchscreens zijn uitgerust met Oktopus multi-touch software, die ontwikkeld is door Qwizdom. Presenteren, samenwerken en enquêteren in een BYOD (Bring Your Own Device) setting, gaat nu heel gemakkelijk. De markt verandert, gebruikers zijn beter op de hoogte en flexibele en eenvoudige tools in de klaslokalen of vergaderruimtes zijn een vereiste. Intuïtieve bewegingen als ‘swipen, pinchen en collapse’ zijn een tweede natuur voor kinderen, thuis en in de klas. Om deze ontwikkeling te ondersteunen, is een levenslange Oktopus licentie nu standaard inbegrepen bij alle Laser air modellen.

Bekijk hier de productspecificaties van de:
CTOUCH Laser air 70 inch (pdf)
CTOUCH Laser air 65 inch (pdf)
CTOUCH Laser air 55 inch (pdf)
Easy air pc module (pdf)

Benieuwd of de mogelijkheden van de CTOUCH Laser air aansluiten bij uw wensen? Voor meer informatie neemt u contact op met ons op via info@touchscreensenmeer.nl.

Ga terug