Trainingen

In samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, bieden wij u professionele trainingen aan voor het gebruik van digiborden, touchscreens en narrowcasting systemen. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden voor het effectief inzetten van uw digitale presentatiemiddelen. Het aanbod sluit aan op actuele thema’s in de zakelijke en publieke sector, waarbij de trainingen worden aangeboden in de vorm van praktische en levendige workshops. Na een uitleg en een korte plenaire demonstratie, gaat u in kleine groepen direct zelf aan de slag met praktijkgerichte opdrachten.

Wij bieden u verschillende trainingen aan op het gebied van het functioneel gebruik van digitale presentatiemiddelen. Tijdens de trainingen leert u meer over de software van het bord of systeem. Samen met u bekijken wij de specifieke mogelijkheden van de software die interessant zijn in uw situatie. De opgedane vaardigheden kunt u na de training direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Ons trainingsaanbod richt zich op beginnende, gevorderde en vergevorderde gebruikers. Naast de basistrainingen bieden wij ook trainingen op maat, toegespitst op uw specifieke onderwerpen. De trainingen vinden plaats op diverse locaties in het land, maar uiteraard is een incompany training ook mogelijk.

Bekijk hier ons aanbod aan trainingen >>

Uw opleidingsbehoefte in kaart brengen?
Met onze online scan kunt u op eenvoudige wijze uw gebruikers indelen naar niveau. Afhankelijk van het huidige niveau en het gewenste niveau bieden wij u een trainingsprogramma op maat aan. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op >>

Over OinO-Advies
OinO-Advies is naast ontwikkelaar en aanbieder op het gebied van trainingen voor de zakelijke en publieke sector actief als adviesorganisatie voor verdere professionalisering bij scholen en kindcentra. OinO-Advies maakt deel uit van de Rolf groep.