Beamers

Branches_Beamers_zakelijk2De kwaliteit van de huidige beamers is niet te vergelijken met die van enkele jaren geleden. De lichtopbrengst, de projectieafstand, de filters en het aantal branduren zijn continu aan ontwikkeling onderhevig voor een optimaal gebruiksgemak. Door deze voortdurende kwaliteitsverbetering kan bij beamervervanging uw huidige digibord weer prima een aantal jaren mee, met een goed beeld en voldoende lichtopbrengst. Wij bieden u diverse opties, zoals bijvoorbeeld een beamerinventarisatievervangingstraject voor uw beamers en service- & onderhoudscontracten

Het is mogelijk om alleen een beamer af te nemen, maar als specialist verzorgen wij ook complete presentatieoplossingen met beamers. Ontdek meer over onze interactieve projectieoplossingen:

Projectieoplossingen voor grote presentatieruimtes
Interactieve beamers voor het presenteren op een witte muur of whiteboard
Mobiele beamers om flexibel in te zetten in verschillende ruimtes
Projectieoplossingen voor de vergaderruimte

Altijd een advies-op-maat
Wij leveren een ruim assortiment beamers van diverse bekende A-merken. Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!