Zakelijke en publieke sector

Zakelijk_headerbeeld-2

Communicatie neemt in onze samenleving een steeds belangrijkere rol in. Dit levert vraagstukken op, ook in het bedrijfsleven en de publieke sector. De wensen vanuit de huidige markt op het gebied van interactieve presentatieoplossingen breiden zich uit en de eisen liggen steeds hoger.

Interactief samenwerken & vergaderen
Een digibord met beamer of touchscreen is een uitstekend hulpmiddel om op interactieve wijze presentaties te tonen of vergaderingen te beleggen. Voor veel organisaties is dit alleen niet meer voldoende. Zo is er een toenemende behoefte van gebruikers om informatie te kunnen delen met specifieke groepen. Niet alleen de mogelijkheid om te delen, maar ook het participeren van groepen aan activiteiten wordt steeds belangrijker.

Deze activiteiten spelen zich niet alleen meer af in de vergaderkamer. Misschien heeft u als organisatie te maken met meerdere locaties of relaties in het buitenland? Digitale communicatie moet in iedere ruimte, op elk moment mogelijk zijn. Steeds vaker is er ook de behoefte om vergaderingen vast te leggen om ze op een later moment terug te kijken. Wij bieden u hiervoor verschillende innovatieve oplossingen aan. Onze specialisten vertellen u hier uiteraard graag meer over.

Uw eigen kanaal
Branches_narrowcasting_zakelijkZelf bepalen welke boodschap u naar wie, op welke locatie én op welk moment communiceert? Met onze narrowcasting oplossing toont u op maat gemaakte content aan een specifieke doelgroep op het door u gewenste tijdstip. Narrowcasting is een uitermate effectief communicatiemiddel, dat ingezet kan worden voor uiteenlopende doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld in uw ontvangstruimte voor het tonen van welkomstboodschappen of commerciële informatie aan uw bezoekers. Het is ook een doeltreffend intern communicatiemiddel, bijvoorbeeld in de voorlichting naar de medewerkers binnen uw organisatie.

Flexibiliteit
Iedere situatie vraagt om een specifieke presentatieoplossing. Het type beeldscherm, als zender van de boodschap, speelt hierin een cruciale rol. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing is essentieel. Misschien maakt u binnen uw organisatie gebruik van Microsoft Lync, Cisco WebEx of een andere samenwerkingsoplossing. Uiteraard moeten uw digitale presentatiemiddelen hiermee communiceren. Snelle hulp bij storingen? Met een service- en onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar bent u ook verzekerd van vervangende apparatuur in geval van defecten.

Professionalisering door training
Wij adviseren u in het gebruik en de inzet van digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod gebruikerstrainingen voor digiborden, touchscreens en informatiesystemen. Met het praktische trainingsaanbod ontwikkelt u op een doeltreffende en interactieve wijze uw kennis en vaardigheden.

Klaar voor de toekomst
De ontwikkelingen op het gebied van digitale presentatieoplossingen volgen elkaar in snel tempo op. Hetzelfde geldt voor de veranderende behoeften van gebruikers. Wij bieden u verschillende flexibele oplossingen, die optimaal meegroeien met die behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan innovatieve producten en diensten bent u dan ook verzekerd van een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!

De website Touchscreensenmeer.nl is een initiatief van de Rolf groep. De Rolf groep is producent en leverancier van een breed assortiment ontwikkelingsmaterialen, ICT-producten en -diensten, onderwijsleermiddelen en meubilair voor het basisonderwijs en de kinderopvang. De Rolf groep verbindt daarbij onderwijsleermiddelen met ICT-toepassingen, geeft advies op het gebied van media, hardware en ICT-management en fungeert als werkplek- en netwerkbeheerder.