Trainingen

Trainingen_1In samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, bieden wij u professionele trainingen aan voor het onderwijskundig gebruik van digiborden, touchscreens en narrowcasting systemen. Wilt u als docent (meer) vaardigheden ontwikkelen voor het effectief inzetten van digitale presentatiemiddelen? Ontdek dan ons trainingsaanbod, specifiek afgestemd op het voortgezet en hoger onderwijs. Dit aanbod sluit aan op actuele thema’s in de moderne leeromgeving, waarbij de trainingen worden aangeboden in de vorm van een praktische en levendige workshops. Na een uitleg en een korte plenaire demonstratie, gaat u in kleine groepen direct zelf aan de slag met praktijkgerichte opdrachten. De onderwijssituatie is hierbij steeds het uitgangspunt.

Wij bieden u verschillende trainingen aan op het gebied van functioneel of didactisch gebruik van digitale presentatiemiddelen in het onderwijs. Tijdens de trainingen leert u meer over de software van het bord of systeem. Samen met u bekijken wij de specifieke mogelijkheden van de software die interessant zijn in uw onderwijssituatie. De opgedane vaardigheden kunt u na de training direct toepassen in uw lessen. Ons trainingsaanbod richt zich op beginnende, gevorderde en vergevorderde gebruikers. Naast basistrainingen bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen te geven aan een specifieke vakgroep, zodat de inhoud en de toepassingen zijn toegespitst op dat vak. De trainingen vinden plaats op diverse locaties in het land, maar uiteraard is een incompany training ook mogelijk.

Bekijk hier ons aanbod aan trainingen >>

Uw opleidingsbehoefte in kaart brengen?
Met onze online scan kunt u op eenvoudige wijze uw gebruikers indelen naar niveau. Afhankelijk van het huidige niveau en het gewenste niveau bieden wij u een trainingsprogramma op maat aan.  Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op >>

Over OinO-Advies
OinO-Advies is naast ontwikkelaar en aanbieder op het gebied van trainingen voor de zakelijke en publieke sector actief als adviesorganisatie voor verdere professionalisering bij scholen en kindcentra. OinO-Advies maakt deel uit van de Rolf groep.