Beamers

Branches_Beamers_zakelijk_interactieveDe kwaliteit van de huidige beamers is niet meer te vergelijken met die van enkele jaren geleden. Voor een optimaal gebruiksgemak zijn de lichtopbrengst, de projectieafstand, de filters en het aantal branduren continu aan ontwikkeling onderhevig. Door deze voortdurende kwaliteitsverbetering kan bij beamervervanging uw huidige digibord weer prima een aantal jaren mee, met een goed beeld en voldoende lichtopbrengst. Wij bieden u hiervoor diverse opties, zoals bijvoorbeeld een beamerinventarisatie, vervangingstraject voor uw beamers en service- & onderhoudscontracten

Het is mogelijk om alleen een beamer af te nemen, maar als specialist verzorgen wij ook complete presentatieoplossingen met beamers. Ontdek meer over onze interactieve projectieoplossingen:
Beamers voor grote presentatieruimtes, zoals bijvoorbeeld aula’s of de entreehal
Interactieve beamer voor het presenteren op een witte muur of whiteboard 
Mobiele beamer om flexibel in te zetten in verschillende ruimtes
Digibord oplossing voor het lokaal

Altijd een advies op maat
Wij leveren een ruim assortiment beamers van diverse bekende A-merken. Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!