Voortgezet en hoger onderwijs

Hogeronderw_headerbeeld

Breng uw onderwijs naar een hoger niveau
Of het nu gaat om het voorgezet onderwijs of hoger onderwijs, ICT speelt een centrale rol in het huidige onderwijsbeleid. Innovatieve ICT-oplossingen maken het onderwijs van nu nog uitdagender én boeiender. Door onderwijskundig gebruik te maken van digitale presentatiemiddelen, stimuleert u de interactie tussen leerlingen of studenten en brengt u uw onderwijs naar een hoger niveau. Hierbij heeft u de keuze uit uiteenlopende interactieve oplossingen, variërend van beamers met projectieschermen en digiborden tot aan touchscreens.

Binnen een onderwijsinstelling maken meerdere personen gebruik van dezelfde ruimte. Dit stelt specifieke eisen aan het type presentatieoplossing, de benodigde functionaliteiten en het formaat. Met als gewenst resultaat: een optimaal gebruiksgemak voor iedereen. Naast de inrichting van (klas)lokalen en collegezalen, bieden wij u ook audiovisuele oplossingen voor de centrale ruimtes zoals de entreehal, aula, docentenkamer, etc. Afhankelijk van uw doelstellingen, onderwijssoort en beschikbaar budget adviseren wij u over de oplossing die het beste past in uw situatie.

Uw eigen kanaal
Zelf bepalen welke boodschap u naar wie, op welke locatie én op welk moment communiceert? Met onze narrowcasting oplossing toont u op maat gemaakte content, aan een specifieke groep ontvangers, op het door u gewenste tijdstip. Narrowcasting is een uitermate effectief communicatiemiddel, dat ingezet kan worden voor uiteenlopende doeleinden. Gebruik het om leerlingen, studenten en leerkrachten te informeren, bijvoorbeeld over roosterwijzigingen, mededelingen, aankomende events en overige actuele zaken. Daarnaast is het een doeltreffend middel om te communiceren met ouders en andere bezoekers op uw locatie.

FlexibiliteitBranches_voortgezet_extra
Iedere situatie vraagt om een specifieke presentatieoplossing. Het type beeldscherm, als zender van de boodschap, speelt hierin een cruciale rol. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing is essentieel. Misschien maakt u binnen uw instelling gebruik van specifieke softwareprogramma’s. Uiteraard moeten uw digitale presentatiemiddelen hierop aansluiten. Snelle hulp bij storingen? Met een service- en onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar bent u ook verzekerd van vervangende apparatuur in geval van defecten.

Professionalisering door training
Wij adviseren u in het onderwijskundig gebruik en de inzet van digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod gebruikerstrainingen voor digiborden, touchscreens en informatiesystemen. Met het praktische trainingsaanbod ontwikkelt u op een doeltreffende en interactieve wijze uw kennis en vaardigheden.

Klaar voor de toekomst
De ontwikkelingen op het gebied van digitale presentatieoplossingen volgen elkaar in snel tempo op. Hetzelfde geldt voor de veranderende behoeften van gebruikers. Wij bieden u verschillende flexibele oplossingen, die optimaal meegroeien met die behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan innovatieve producten en diensten bent u dan ook verzekerd van een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Showroom_1Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!

 

De website Touchscreensenmeer.nl is een initiatief van de Rolf groep. De Rolf groep is producent en leverancier van een breed assortiment ontwikkelingsmaterialen, ICT-producten en -diensten, onderwijsleermiddelen en meubilair voor het basisonderwijs en de kinderopvang. De Rolf groep verbindt daarbij onderwijsleermiddelen met ICT-toepassingen, geeft advies op het gebied van media, hardware en ICT-management en fungeert als werkplek- en netwerkbeheerder.