Trainingen

In samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, bieden wij u professionele trainingen aan voor het onderwijskundig gebruik van digiborden, touchscreens en narrowcasting systemen. De trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden voor leerkrachten in het basisonderwijs. Het aanbod sluit aan op actuele thema’s in de moderne leeromgeving waarbij de trainingen worden aangeboden in de vorm van een praktische en levendige workshop. Na een uitleg en een korte plenaire demonstratie, gaat u in kleine groepen direct zelf aan de slag met praktijkgerichte opdrachten. De onderwijssituatie is hierbij steeds het uitgangspunt.

Wij bieden u trainingen aan op het gebied van functioneel of didactisch gebruik of het gebruik van digitale presentatiemiddelen in de klas. Tijdens de trainingen leert u meer over de software van het bord en bekijken wij samen met u de specifieke mogelijkheden van de software die interessant zijn in uw onderwijssituatie. De opgedane vaardigheden kunt u na de training direct toepassen in uw lessen. Ook hebben wij speciale trainingen voor de onderbouw ontwikkeld. Ons trainingsaanbod is afgestemd op beginnende, gevorderde en vergevorderde gebruikers. De trainingen vinden plaats op diverse locaties in het land, maar uiteraard is een incompany training ook mogelijk.

Bekijk hier ons complete aanbod aan trainingen >>

Uw opleidingsbehoefte in kaart brengen?
Met onze online scan kunt u op eenvoudige wijze uw gebruikers indelen naar niveau. Afhankelijk van het huidige niveau en het gewenste niveau bieden wij u een trainingsprogramma op maat aan.  Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact op met onze trainingsspecialist >>

Over OinO-Advies
OinO-Advies is naast ontwikkelaar en aanbieder op het gebied van trainingen voor het primair onderwijs actief als adviesorganisatie voor verdere professionalisering bij scholen en kindcentra. OinO-Advies maakt deel uit van de Rolf groep.