Narrowcasting

Branches_narrowcasting_primairInformatieschermen verschijnen in rap tempo op steeds meer plaatsen in onze samenleving. Dit varieert van grote LED schermen langs de snelweg of op grote pleinen, tot kleine schermen in de tram, taxi of bij de plaatselijke bakker. Deze narrowcasting of digital signage oplossingen maken het mogelijk om snel en effectief uw boodschap over te brengen.

Digitaal informatiescherm voor al uw communicatie
Ook in het primair onderwijs stijgt de vraag naar oplossingen om binnen de eigen identiteit van de school of stichting te communiceren met verschillende doelgroepen, op verschillende momenten. Dit kan gaan om communicatie met ouders, bezoekers, personeel en leerlingen. Informatieschermen bieden, zeker met de snelle opmars van brede scholen, steeds vaker uitkomst. Een narrowcasting oplossing maakt het eenvoudig om op doeltreffende wijze te communiceren met de verschillende doelgroepen die uw schoolgebouw bezoeken of gebruiken. 

Gebruik het als intern communicatiemiddel voor het informeren van uw medewerkers (mededelingen, personeelsinformatie, nieuws, etc.) of van uw leerlingen, bijvoorbeeld over actuele roosterwijzigingen. Daarnaast is een narrowcasting oplossing uitstekend in te zetten voor oudercommunicatie. Denk hierbij aan reminders voor aankomende ouderavonden, vakantieperiodes en andere events.

Verschillende informatie op verschillende tijdstippen
Wilt u op verschillende tijden of dagen andere informatie tonen? Dit is heel eenvoudig te realiseren met onze narrowcasting oplossing.  Zo kunt u bijvoorbeeld tussen 8:00 uur en 9:00 uur andere informatie laten zien, dan tussen 10:00 uur en 11:00 uur. U kunt dit ruim van te voren definiëren. Of misschien wilt u op maandag wel andere informatie tonen dan op vrijdag. Geen probleem. Met onze narrowcasting oplossing bent u zeer flexibel in uw berichtgeving, bijvoorbeeld naar ouders die gebruik maken van de kinderopvang en naar ouders van de kinderen van de naschoolse opvang.

narrowcasting_poUw eigen informatie afwisselen met actueel nieuws?
Ook dit kan met onze narrowcasting oplossing van Z-channel digital signage. Door het koppelen van externe informatiebronnen kunt u de informatie op de schermen actueel houden, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Dit kan bijvoorbeeld door een link te leggen met Twitter of bijvoorbeeld de RSS feeds van Nu.nl.

Wat onze narrowcasting oplossing uniek maakt:

• Geen licentiekosten of abonnement
• Makkelijk te koppelen aan uw bestaande systemen en applicaties
• Op elk scherm te gebruiken
• Gebruiksvriendelijke ontwerp- en beheermodule
• Makkelijk tabellen creëren & beheren
• Uw presentaties maakt u eenvoudig interactief
• Mogelijkheid voor het publiceren van externe content (YouTube, Twitter, RSS)
• Schema-bediening voor het selecteren van afspeellijsten
• Multi level scheduling
• Geïntegreerd volgnummersysteem
• Gebruikersrollen met rechtentoekenning
• Login voor extra beveiliging
• Toekomstbestendig door HTML5 technologie

Lees meer over alle voordelen van narrowcasting >>

narrowcasting_primaironderwijs

 

 

 

 

 

Interesse?
Graag denken wij met u mee over de juiste narrowcasting oplossing voor úw situatie. Lees hier ook meer over de praktische training die wij ontwikkeld hebben voor het beheer van dit informatiesysteem. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!