Digitale borden (digiborden)

Branches_digiborden_primair1Op veel scholen is het digibord niet meer weg te denken uit het dagelijkse onderwijs. Het prettig schrijven op een digibord, wordt door veel leerkrachten als een belangrijke meerwaarde beschouwd. Een ander pluspunt is het praktische en gebruiksvriendelijke formaat van het digibord: ca. 78 – 87 inch.

 
Eén gezicht naar buiten
Misschien staan er op uw school verschillende merken digiborden, die op meerdere manieren gemonteerd zijn (vast aan de wand, in hoogte verstelbaar, vijfvlaks, etc.). De uitdaging is dan het waarborgen van een consistente uitstraling. Zeker in het geval u ook nieuwe digiborden gaat aanschaffen. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment digitale borden om aan te sluiten op het huidige aanbod op uw school. Zo creëert en behoudt u een eenduidige uitstraling op uw locatie(s).

Ook voor uw beamers
Misschien is uw digibord nog helemaal goed, maar is uw beamer aan vervanging toe? Met ons uitgebreide assortiment bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsbeamer die voldoet aan uw wensen en specificaties. Uiteraard verzorgen wij vervolgens voor u de complete installatie en montage op locatie.

PS. Twijfelt u nog tussen een digibord of een touchscreen? Lees hier meer over de verschillen tussen beide presentatiemiddelen.

Flexibele toepassingen
Branches_digiborden_primairMet de montageopties, zoals flexibele beugels en mobiele onderstellen, bieden wij praktische oplossingen om het digibord op verschillende manieren te gebruiken:

  • Digibord vast aan de wand
  • Digibord in hoogte verstelbaar verenmechaniek
  • Digibord in hoogte verstelbaar kolomsysteem
  • Digibord vijfvlaks uitvoering
  • Digibord op sweezz
  • Digibord op mobiel onderstel mobiel

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment digiborden van diverse bekende A-merken zoals ACTIVBoard, SMARTBoard, Hitachi STARBoard, Legamaster en Interwrite/ Einstruction. Bij de installatie van het digibord op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getebekijk hier de totaaloplossingenst. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het onderwijskundig gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Ontdek onze totaaloplossingen voor digiborden >>

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend bij uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!