Primair onderwijs

Primaironderw_headerbeeld

Interactie in de klas
Het gebruik van ICT in het primair onderwijs is niet meer weg te denken. Digiborden en beamers zijn op veel scholen inmiddels een vertrouwd beeld en steeds meer scholen zetten de stap richting touchscreens. Dat is niet verwonderlijk gezien de talloze voordelen van een touchscreen, zoals een ultrascherp en contrastrijk beeld. Ook in het kleuteronderwijs kiest men steeds vaker voor digitale presentatiemiddelen. Met de verschillende montageopties, zoals flexibele beugels en mobiele onderstellen, bieden wij praktische oplossingen voor het werken in projectgroepjes en voor klassikale instructie.

Een digibord of toch een touchscreen? Naast persoonlijke voorkeur is deze keuze sterk afhankelijk van uw onderwijstype, de ruimte(s) en het beschikbare budget. Lees hier meer over de verschillen tussen beide presentatiemiddelen. Of laat u door onze specialisten adviseren over de beste oplossing in úw situatie.

Uw eigen kanaal
Zelf bepalen welke boodschap u naar wie, op welke locatie én op welk moment communiceert? Met onze narrowcasting oplossing toont u op maat gemaakte content aan een specifieke groep ontvangers op het door u gewenste tijdstip. Narrowcasting is een uitermate effectief communicatiemiddel, dat ingezet kan worden voor uiteenlopende doeleinden. Gebruik het op uw school om leerlingen en leerkrachten te informeren, bijvoorbeeld over roosterwijzigingen, mededelingen, aankomende events en overige actuele zaken. Daarnaast is het ook een doeltreffend middel om te communiceren met ouders en andere bezoekers op uw school.

FlexibiliteitBranches_touchscreens_primair3
Iedere situatie vraagt om een specifieke oplossing. Het type beeldscherm, als zender van de boodschap, speelt hierin een cruciale rol. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing is een belangrijk aandachtspunt. Misschien maakt u binnen uw organisatie gebruik van specifieke softwareprogramma’s. Uiteraard moet uw digitale presentatieoplossing hierop aansluiten. Snelle hulp bij storingen? Met een service- en onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar garandeert u ook van vervangende apparatuur bij defecten.

Professionalisering door training
Wij adviseren u in het onderwijskundig gebruik van digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod gebruikerstrainingen voor digiborden, touchscreens en informatiesystemen. Met het praktische trainingsaanbod ontwikkelt u op een doeltreffende en interactieve wijze uw kennis en vaardigheden.

Klaar voor de toekomst
De ontwikkelingen op het gebied van digitale presentatieoplossingen volgen elkaar in snel tempo op. Hetzelfde geldt voor de veranderende behoeften van gebruikers. Wij bieden u verschillende flexibele oplossingen, die optimaal hierin kunnen meegroeien. Met ons uitgebreide aanbod aan innovatieve producten en diensten bent u dan ook verzekerd van een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!

De website Touchscreensenmeer.nl is een initiatief van de Rolf groep. De Rolf groep is producent en leverancier van een breed assortiment ontwikkelingsmaterialen, ICT-producten en -diensten, onderwijsleermiddelen en meubilair voor het basisonderwijs en de kinderopvang. De Rolf groep verbindt daarbij onderwijsleermiddelen met ICT-toepassingen, geeft advies op het gebied van media, hardware en ICT-management en fungeert als werkplek- en netwerkbeheerder.