Visueel samenwerken

Optimale samenwerking tussen medewerkers is voor organisaties van groot belang. Er zijn dan ook steeds meer tools om samenwerking beter te laten verlopen, zoals Office 365 en Lync.

Als alle deelnemers aanwezig zijn op dezelfde locatie, wordt er nog wel eens teruggegrepen naar het bekende whiteboard of de flipover om de bespreekpunten te visualiseren. Voor presentaties wordt het licht gedimd en de beamer aangezet. Een collega die niet op locatie aanwezig kon zijn, krijgt achteraf de notulen toegestuurd.

Wij geloven in moderne oplossingen die een vergadering of presentatie verrijken. Onze digitale presentatieoplossingen geven samenwerken een nieuwe impuls.

Digitaal samenwerken
Werkt een collega thuis? Heeft u een bespreking met medewerkers op een ander filiaal? Een vergadering met een internationale partner? Geen probleem! Dankzij een digibord of touchscreen kan iedereen er visueel bij zijn, stuurt u snel de agenda van de meeting rond, bekijkt u samen een filmpje of deelt u gemakkelijk uw scherm met uw collega’s. Maar ook als alle deelnemers wel fysiek aanwezig zijn, verrijkt u uw brainstormsessie gemakkelijk met een interactief scherm en kunnen documenten ter plekke geopend en bewerkt worden.

De voordelen van samenwerken met een digibord of touchscreen:

  • Interactief presenteren
  • Eenvoudig notities maken 
  • Samenwerken door direct in uw documenten te werken
  • Alle aantekeningen digitaal opslaan en direct delen
  • Collega’s op op afstand laten deelnemen

Ideeën delen, real-time aan een oplossing werken, samenwerken: onderstaand filmpje laat zien hoe digitale oplossingen de samenwerking effectiever, sneller en gemakkelijker maakt. Bekijk hieronder het filmpje >>

 

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment touchscreens en digiborden van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het touchscreen of digibord op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!