Vergadertoepassingen

Een touchscreen heeft talloze voordelen:

  • Fantastische beeldkwaliteit: helder en scherp
  • Eenvoudig digitale notities maken, opslaan en verzenden
  • Ideaal om moeiteloos door presentaties, software of bestanden te klikken
  • Meer interactie tijdens vergaderingen en presentaties
  • In verschillende maten verkrijgbaar; altijd geschikt voor uw toepassing
  • Duurzaam: lange levensduur en weinig onderhoud
  • Flexibel inzetbaar: ook mobiel te gebruiken

Het touchscreen is als stijlvolle blikvanger steeds vaker terug te vinden in vergaderzalen, presentatie- en ontvangstruimtes. Inmiddels hebben al veel organisaties en instellingen in de zakelijke en publieke sector de meerwaarde ontdekt van dit moderne en doeltreffende presentatiemiddel. Een touchscreen is dan ook hét ideale, digitale presentatiemiddel om in te zetten tijdens besprekingen, teammeetings, vergaderingen, brainstormsessies, break-out sessies en trainingen.

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment touchscreens van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het touchscreen op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!