Training: narrowcasting

Narrowcasting is het tonen van op maat gemaakte content aan een specifieke doelgroep op een door u geselecteerde locatie en tijdstip, via digitale schermen. Deze schermen worden veelal op afstand aangestuurd met relevante visuele content. Narrowcasting is een uitermate effectief communicatiemiddel, dat ingezet kan worden voor uiteenlopende doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld in uw ontvangstruimte voor het tonen van actuele informatie of welkomstboodschappen.

Het is ook een doeltreffend intern communicatiemiddel, bijvoorbeeld in de voorlichting naar de medewerkers binnen uw organisatie. Ontdek hier meer over onze narrowcasting oplossing van Z-channel digital signage.

Om direct optimaal met onze narrowcasting oplossing aan de slag te gaan, bieden wij u een speciale beheertraining aan. Tijdens deze praktijkgerichte training raakt u bekend met alle functionaliteiten. Wij vertellen u niet alleen over de mogelijkheden. Nee, u gaat er direct zelf mee aan de slag zodat u alle vaardigheden snel onder de knie krijgt. Zo leert u bijvoorbeeld alle ins & outs van het creëren van content en het inplannen en versturen van afspeellijsten. Na deze training kunt u de opgedane ervaringen direct in de praktijk toepassen.

Uw opleidingsbehoefte in kaart brengen?
Naast de basistrainingen bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen te geven aan een specifieke vakgroep, zodat de inhoud en de toepassingen zijn toegespitst op dat vak. Met onze online scan kunt u op eenvoudige wijze uw gebruikers indelen naar niveau. Afhankelijk van het huidige niveau en het gewenste niveau bieden wij u een trainingsprogramma op maat aan. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact op met onze trainingsspecialist >>