Projectieoplossingen voor grote presentatieruimtes

Een aula, kantine of grote zaal wordt vaak gebruikt om presentaties te geven aan grote groepen. Daarbij is het belangrijk dat het publiek de boodschap goed kan zien en horen. De audiovisuele apparatuur dient optimaal te zijn afgestemd op de ruimte, publiek, presentatoren en de boodschap. Dit vraagt veelal om een maatwerkoplossing. Voor de audiovisuele inrichting van grote presentatieruimtes hebben wij de specialistische kennis en jarenlange ervaring  in huis.

Om er voor te zorgen dat de apparatuur ook zo goed mogelijk ingezet kan worden, bieden wij u de gewenste gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Uiteraard is het mogelijk om alleen een beamer af te nemen, maar wij verzorgen ook complete oplossingen. Deze oplossingen kunnen bestaan uit een beamer, projectiescherm, audio, microfoons, aansluitingen op diverse bronnen (laptop, DVD, iPad) en bedieningsmogelijkheden. 

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!