Projectieoplossingen voor de vergaderruimte

In veel vergaderruimtes is er behoefte aan een projectieoplossing met beamer en scherm, zonder de touchfunctionaliteit van een digibord. Ontdek ons ruime assortiment beamers en projectieschermen van diverse bekende A-merken. Wij bieden u totaaloplossingen bestaande uit een projectiescherm, projector, audio, bekabeling, beugels, bediening, inputpanelen en installatie. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan.

Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!