Kleuterborden voor de onderbouw

In het kleuteronderwijs worden touchscreens, ook wel kleuterborden genoemd, steeds vaker ingezet. De kleinere formaten touchscreens van 46, 55 en 60 inch zijn hiervoor uitermate geschikt. In de onderbouwgroepen kan een touchscreen op vele manieren ingezet worden, bijvoorbeeld als visuele ondersteuning en als hulpmiddel om de betrokkenheid, leerprestaties en vaardigheden te vergroten. Naast instructie- en kringmomenten, biedt het bord leerlingen de mogelijkheid om zelfstandig, adaptief en samenwerkend te leren.

 

Unieke voordelen
Een belangrijke eigenschap van een touchscreen is een scherp, helder en contrastrijk beeld voor een duidelijke weergave van de lesstof. Ook het minimale onderhoud, in vergelijking tot bijvoorbeeld het filter reinigen van een beamer, is voor veel scholen aansprekend. Door de lange(re) levensduur en lage onderhoudskosten zijn touchscreens een duurzame keuze voor scholen. Daarnaast worden de grotere formaten touchscreens 65, 70 en 84 inch ook steeds betaalbaarder.

Flexibele montage-oplossingen
Met de verschillende montageopties, zoals flexibele beugels en mobiele onderstellen, bieden wij praktische oplossingen voor zowel het werken in projectgroepjes als voor klassikale instructie.

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment touchscreens van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het touchscreen op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het onderwijskundig gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!