Kleine vergaderruimte

Enkele jaren geleden waren digiborden voornamelijk alleen nog in klaslokalen te vinden, maar inmiddels hebben ook veel organisaties en instellingen de stap gemaakt naar dit moderne presentatiemiddel. Nu worden deze handige hulpmiddelen dagelijks effectief ingezet tijdens verschillende zakelijke doeleinden, zoals besprekingen, teammeetings, vergaderingen, brainstormsessies, break-out sessies en trainingen.

 

De voordelen van een digibord op een rijtje:

  • Groot beeldoppervlak, geschikt voor grote (trainings)ruimtes
  • Eenvoudig digitale notities maken, opslaan en verzenden
  • Ideaal om moeiteloos door presentaties, software of bestanden te klikken
  • Meer interactie tijdens vergaderingen en presentaties
  • Eventueel ook met whiteboard-stift te beschrijven
  • Flipover, whiteboard, en projectiescherm in één

Wij leveren digiborden van diverse bekende A-merken. Onderstaand presenteren wij u ons ruime en veelzijdige aanbod. Bij de complete installatie van het digibord, worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Alles wordt gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Ook bieden wij u een service- en onderhoudscontract voor jaarlijks onderhoud en en snelle hulp bij storingen.

Advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraagcontact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!