Lokaal voortgezet en hoger onderwijs

Dankzij de unieke eigenschappen is het touchscreen een ideaal en modern presentatiemiddel voor het onderwijs. Door het scherpe, heldere en contrastrijke beeld wordt de lesstof optimaal weergegeven. Touchscreens hebben een lange levensduur en relatief lage onderhoudskosten. Kortom: een duurzame keuze voor de toekomst!

Touchscreens zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsmerken en formaten, van klein tot groot. Afhankelijk van uw doelstellingen, ruimtes en beschikbare budget adviseren wij u over het touchscreen dat het beste bij uw situatie past. Door onze jarenlange ervaring in het onderwijs bent u bij ons verzekerd van oplossingen die optimaal aansluiten op het onderwijs van nu.

Flexibiliteit in onderwijs
Onze duurzame montage opties voor touchscreens, zoals flexibele beugels en mobiele onderstellen, maken het mogelijk om zowel in projectgroepen te werken als om klassikaal onderwijs te geven. Door de nauwkeurigheid van de touch, zonder aanwezigheid van drivers, hoeven docenten het bord niet te kalibereren en kan de focus op het onderwijzen blijven liggen.

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment touchscreens van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het touchscreen op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons veelzijdige aanbod? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!