Interactieve beamers

Wilt u interactief presenteren op een witte muur of whiteboard? Ontdek dan de mogelijkheden van een interactieve beamer. In deze beamer is de functionaliteit van een digibord al ingebouwd. U bedient de computer direct op het beeld met de bijgeleverde pen of met uw vingers,  zonder muis of digibord. 

De beamer kan op een witte muur, op een whiteboard en zelfs op een tafelblad gericht worden. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar kostentechnisch ook zeer interessant omdat u geen digibord nodig heeft. Een interactieve beamer kan verrassend breed worden ingezet, ook buiten een kantoor- of vergaderruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een expositie of vloerprojectie.

Altijd een advies-op-maat
Wij leveren een ruim assortiment interactieve beamers van diverse bekende A-merken zoals Epson, Hitachi, NEC en SMARTboard. Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnenuw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!