Digibordopstelling voortgezet en hoger onderwijs

In het primair onderwijs zijn digitale schoolborden inmiddels niet meer weg te denken op scholen. Deze trend zien we ook terug in het voortgezet en hoger onderwijs. Steeds meer middelbare scholen, hogescholen en universiteiten maken onderwijskundig gebruik van dit doeltreffende presentatiemiddel.

Het prettig schrijven op een digibord, wordt door een groot aantal docenten als een belangrijke meerwaarde beschouwd. Een ander voordeel is het praktische, gebruiksvriendelijke formaat van het digibord: ±78 – 87 inch. Docenten die eenmaal werken met een digitale schoolbord, kunnen én willen veelal niet meer zonder. Onze digibord oplossingen sluiten optimaal aan op de toepassingen in het voortgezet en hoger onderwijs. Denk hierbij aan:

  • Eenvoudige bedieningspanelen en aansluitpanelen die zorgen voor weinig uitval en storingen
  • Zijborden (5-vlaks), bijvoorbeeld met ruitjes voor de wiskunde-sectie
  • Aansluiting en configuratie van Apple-TV voor een draadloze connectie met iPads
  • Digiborden die ook met stift te beschrijven zijn

PS. Twijfelt u nog tussen een touchscreen of een digibord? Lees hier meer over de verschillen tussen beide presentatiemiddelen.

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment digitale borden van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het digibord op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het onderwijskundig gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies op maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!