Vergaderruimte

Tot een aantal jaar geleden waren digitale borden voornamelijk alleen nog in het onderwijs te vinden, maar inmiddels hebben ook veel organisaties en instellingen de stap gezet naar het digibord. Dit digitale presentiemiddel is uitermate effectief in te zetten als hulpmiddel tijdens verschillende zakelijke doeleinden, zoals besprekingen, teammeetings, vergaderingen, brainstormsessies, break-out sessies en trainingen. De voordelen van een digibord:

  • Groot beeldoppervlak, geschikt voor grote (trainings)ruimtes
  • Eenvoudig digitale notities maken, opslaan en verzenden
  • Ideaal om moeiteloos door presentaties, software of bestanden te klikken
  • Meer interactie tijdens vergaderingen en presentaties
  • Ook met whiteboard-stift te beschrijven
  • Flipover, whiteboard en projectiescherm in één

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment digitale borden van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het digibord op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!