Sector ‘Bouw en ontwerp’

Bij veel organisaties in de ‘Bouw en Ontwerp’ sector rijst de vraag naar innovatieve oplossingen voor visueel samenwerken. In deze sector vindt traditioneel gezien veel overleg plaats, zowel intern als met andere partijen die bij een project betrokken zijn. Voor het efficiënt laten verlopen van alle verschillende overleggen kiezen architecten, ingenieursbedrijven, bouwbedrijven, aannemers en opdrachtgevers (zoals gemeentes of woningbouwcorporaties) steeds vaker voor één van de SMARTboard-oplossingen. En dat is niet voor niets.

De meerwaarde van het SMART beleggen van vergaderingen:

✔ digitaal toetsen/aanpassen van tekeningen (binnen de bestaande software)
✔ eenvoudig opslaan en delen van de resultaten
✔ betere onderlinge communicatie door duidelijke afspraken
✔ versnelling van het gehele bouw/ontwerpproces (= kostenbesparing)

Voorbeelden van software met SMARTboard integratie zijn: Autodesk AutoCAD, Revit, Navisworks, Adobe Illustrator, Solidworks, Tekla BIMsight, Bluebeam.

Knipselggg

Totaaloplossingen om u te ontzorgen
Wij leveren een ruim assortiment touchscreens van diverse bekende A-merken. Bij de installatie van het touchscreen op locatie worden beeld, geluid en de aansluitpunten uitvoerig getest. Het geheel wordt hierbij gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Maar wij gaan verder. Zo adviseren wij u in het onderwijskundig gebruik van de digitale presentatiemiddelen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden wij u, in samenwerking met onze trainingspartner OinO-Advies, professionele trainingen aan voor zowel startende als meer ervaren gebruikers.

Altijd een advies-op-maat
Graag denken wij met u mee over de juiste oplossing voor úw situatie, passend binnen uw budget. Neem voor een vrijblijvend advies of een offerte-aanvraag contact met ons op. Wilt u kennismaken met ons aanbod aan digitale presentatiemiddelen? Kom dan gerust langs voor een bezoek aan onze showroom: wij ontvangen u graag!